Followers

Friday, August 26, 2011

shopim shopim!!

assalamualaikum bloggers sekalian..

hye cemua. buat pe petang petang camnih? pegi bazar ramadhan tak? mesti tengah cibuk cibuk kat dapor cemua ni kan. arini mami aku tak masak pon. aku kirim kat mami aku nasi beriani. teringin ase nak makan nasi beriani kat bazar ramadhan. tinggal la aku sesorang kat umah ni ha.

ekceli, aku nak celita kat korang cemua pasal shopim. semalam aku pegi shopim! yeayy! duet dah habes dengan jayenye. aku beli blouse, sandals and contact lens baru! HEHE. time raye ni takmo la kai spec. tak lawa la. skema je nnti. aku tak try pon ag lens aku tuh. aku beli yang big eyes punye kaler hitam. harap comel la ngan aku. HAHA. aku btolak dari rumah kul 11 pagi kot. and balek umah pon almost 11 malam gak. giler ah. half day tuh aku pegi shopim. mau tak penat. abes lenguh kaki aku nih.



bulat gile muke aku. mse ni otw nak g KB



serius aku ase muke aku sangat tak lawa kai selendang kaler cream nih!!
macam baek je kan. HAHA. tapi, memang pOn! HAHA.
tapi, aku x biase pki wane2 cerah cmnih. aku suke kaler2 dark!


lepas shopim semalam aku g bukak pose kat wakaf che yeh. tau tak kat mne? ala, wakaf che yeh tu glamer kot. lau tak kenal takpe la. buat buat kenal je. pas makan kat kedai makan berhampiran wakaf che yeh tu, aku pon singgah la jap pusing pusing wakaf che yeh. mase tu tak ramai orang ag. sempat gak aku grab telekung sembahyang yang baru! yeahhhh. comel sangat ade sulam sulam bunge kaler pink ag! HEHE. pas penat kaki, aku pOn ajak la mami aku balek. huh, penat sangat!!


ikan masak tiga rasa! besau sgt ikan ni!!
puas aty leh makan. hehe. cedapp gle, nyum nyum.


ni cendawan campur sayur goreng!
best gak..


tu ade telor bungkus! fav aku!
ade daging gorang masak merah. pon cedap. tp aku tak makan sangat daging!


tu ade tomyam campur! 


besau kan ikan nih. aku tataw nme pe ikan ni.
aku makan je. haha


ni muke kepenatan lepas shopim. tak terurus sudah. HAHA.
sekian saja, salam.







Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

2 comments:

Anonymous said...

tit, ajo laa saye pakai comey cam awk uh :D ehe

Indah Fatihah said...

ahaha.. boley2. nt kite jupe ni sy aja awop k.. bwop pashmina sbb die besa. bwu leh belit2 gitu..

Post a Comment