Followers

Friday, August 5, 2011

habes berpeluh!!

assalamualaikum readers!

hye cemua. cmne ngan 4th day puasa? bereh tak? HEHE. aku okay je. setakat ni maseh ag pose penuh. alhamdulillah. ha, korang nak tau tak nape aku berpeluhpeluh nih?? keh3. korang nampak tak kat atas sekali tu. tu domokun tu. HAHA. BURUK?? yer aku taw mang buruk pon. sebab tu first time aku try wat transparent header sendiri. susahnye. susahnye! wuwu.


betapa penatnye aku duk padampadam box sekeliling domo tuh. see, tengok hasilnya nampak tak kemas pon. wakkaka. takpela. ni percubaan pertama. aku budak bawu belajar. aku belaja dekat satu belog ni tau. nak tau tak?? mehmeh usha belog die. lau korang nak try bakat korang sila klik sini. janganla gelakkan aku ea. tak baek tau. wuwu. mne ah tau kot kot lau korang cube buat sendiri ntah ntah yang korang punya ag tak comey dari header aku. ngeh3. tapi,memang tak comey pon domo aku tuh. macam cacat je.HAHA. takpela, yang penting aku dah usaha. ok, till then, salam'alaik =)

currently mood: malas balek hostel!! huhu. esok aku da kene balek hostel da. taley da pose kat umah. takbestnyee. uwaaaaaa :(


eh japjap, ase nak sambung skit ag. 


aku dah gile header!! kah3. olehsebab mate ni saket tengok domo yang cacat tu, aku da buat satu ag header! yeahhhh. simple je yang nih. pumpkin ni comey skit kot dari si domo tu. HEHE.



okay skit kan dari domo td. okay, bye cemua! mau tido, karang nak bangon sahur pulak =)








Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

3 comments:

ciK BerHAti wArnE-W@RnY said...

cantik2..pandai thah wat..

fiq. said...

cun dah,,, berbaloi peluh2 pon =]

indah fatihah said...

@warne-warni
tengs.. tu pon dah pening dah pale ni

@fiq
xde cun nye, simple je kot header tuh.. huhu

Post a Comment