Followers

Wednesday, August 24, 2011

one more day to go!!

assalamualaikum rakan bloggers!


tadi pas balek dari kelas aku g jenjln kat KBMOL. macam bese ah. kat kelantan ni dah takde tempat laen yang ag best selaen dari KBMOL!! yeahhhh. aku sayang KBMOL. HEHE. bpe bnyak duet yang aku dah laburkan kat KBMOL tu pon aku tataw la. tadi aku bukan pegi shopping pon. takde duet nihh! cmne nak shopping?? sape yang ase baek aty belanje la aku kasut raye. bukan mahal sangat pon, dalam 50 hinggit je. okay la tu, aku tak memilih sangat pon. HAHA. blouse raye pon tak beli gak ag. HUHU. luse baru nak pegi shopping ngan mami and adek aku yang sorang tuhh. tak saba asenye nak bershopping sakan!!




nape mate aku xmo tutup ag ea mase ni? biasenye paling lewat kul 12.30 tu aku memang dah tertido da. maybe sbb terlampau ekcited kot. sebab esok last day kat kolej!!! hureyyy! ase nak lompat lompat je. HAHA. 




gambar tersebut melambangkan betapa aku ekcited nak balek umah!! padahal rumah dekat je pon. bukan balek ngan bas express bagai pon. mami aku je yang datang ambik esok. HAHA. tapi aku still gak nak rase ekcited macam kawan kawan aku yang duk jaoh sume tuhh.


ekceli kan, few days ago aku ade la skype ngan bestie aku. pastu, die ade recomend kat aku satu produk ni taw. nme produk tu HABO LADA. pelik kan name die? maybe ade setengah dari korang dah familiar kot ngan produk tuh. tadi aku g KBMOL, and terus je beli produk tersebut!!! nantikan update pasal produk tu k. aku nak tido da. takot terlambat bangon tok pegi kelas besok!! camat malam cemua. salam'alaik =)


Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

2 comments:

Anonymous said...

hahaha, mu cakap terbalik sama cam adek aku
org sebut latihan die sebut tilahan,
ahah, HADA LABO lah sayang.

Indah Fatihah said...

hahahha. ye ah. aku pening ngan nme die. lau nak sebut mesti kene tengok kat botol die dlu. hahha. okay2 HADA LABO!! aku beli dah pon sayang =) thanx sbb kenalkan aku ngan hada ni sayang. aku da mule jatoh aty da. auww. hahaha =)

Post a Comment