Followers

Tuesday, November 30, 2010

♥♥♥I LOVE BABIES♥♥♥


ni mse praktikal sem 5...
uhlalla.....chumel kan bby2 tuhh..
wanna have my own bby someday~ insyaAllah.


tengokkk ni....
ohmaiiigod. mereka TERsangat lah chumell~
mak bby kat sebelah tuh chumel gak kann???
hahahhaa. ok saya sgt perasan!

saje2 jer nk letak entry ni sebab nk kasi tao yg i TERsangtalah sukeeeee
dekat beby~ wohohooo... eiii, geramnyeee kat mereka...dah la tecikk jer.
 cumel lak tuhh!! TERsangat lah besttt posting dekat labor room sebabnye i dpt tengok cane sorang ibu bersalin. *touching* huhuuhuhu
yela kan, bukan senang nak masok labor room nk tengok orang bersalin.
kdg2 hubby sendri pon taley masok time labor room agk penoh..
n sy rasa bersyukur sesgt sebabnye dpt pengalaman yg xsemua org leh dpt nihh. *winkwink* 
bukan setakat tengok ibu2 bersalin jer, ofkoss la saya membantu jugak kan.
hahaha. skang dh pndai mndikan beby..hohohoo.
t senang ble ade anak sndri leh uruskan smuanya sendiri.. ekekeke *day dreaming jap*
payahhh wooo nak bersalin.. so, hargailah ibu,
isteri2 dan wanita2 anda. sekian saja. cmat malam~

much love,
cik tehah.


Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

Sunday, November 28, 2010

grrrr.. geramnye!



BENGANG!!! Grrrrrrrr L


Arghhhhh!!!! hari ni aku bengang gler kot. Sebabnye?? Tadi an aku n sowg kwn aku nih pegi la OPD (out patient department) dengan tujuan nk jumpe ngn Med. Asisstant (MA). Ktowg daftar nama about 2.40 pm.Then 20minit pastuh giliran aku pon smpai la. pastuh aku pon masok la lam bilik MA tu kan. Pas cte mslah aku, die pon ckp, okeh... adik g jumpe doc ea. Bilik no 4. Alamak!! Kene tunggu giliran ag la nihh.. Tunggu punya tunggu punya tunggu, nme aku dipanggil gak akhirnye. huh!! mse tuh dh kol 4 dah. Then, dengan hati yg bedeba2 aku ponn masok lam bilik doc tuhh. Mentang2 aku ni STUDENT NURSE dia layan aku acuh tak acuh jerrrr!!!!!

Mcm bangang je!! haa, kan mlot aku dh jadik jahat. haih! tak ley tahan tak ley tahan! taw la mse tuhh aku ngh pakai uniform! Xleh ke consider aku as a patient?? aku pon tunggu turn mcm org laen gak!!!! bagi jer la layanan yg sme. xsampai 2 minit kot aku duk lam bilik doc tuh. Then die sowhh aku kuar.. Die cakap jap ag die panggil balik. okey fine, aku menunggu ag dengan sabarnyeeee. then about 5pm pembantu die pon kuar dtg jumpe aku. Die mntak no fon..die cakap nnti kami col adik bila nk wat TCA tok refer skin kat KB. Tu jer pon die nk btaw aku. Grrrrrrrr. Sabooo jelaa. Aku pon balek smula ke wad tempat aku keje ngn jiwa yg sangatttttttt hampa. *ayat skema* agaggagagaga


p/s : kpd bakal2 doc or doc or sesape jela yg terlibat,

tolong la treat student especially student2 nurses sama adil jer ngn patient2 lain. Kami student nurse ni manusia biasa gak. tahu rasa sakit jugak!!! Kami praktikal kat wad pon taw erti penat gak. bukan kami duk goyang kaki jer ponn. Keje2 staffnurse most of all kami yg buatkan.Tapi kami xmerungut pon sebabnya kami ni nak belajar!!!

**Pliz la faham perasaan kami... kami nak hak kami~

ok till then, papai.


Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

gumbiraa!! yeay




today i rasa TERsangatlah hepiii..sebabnye?? hehhee
td i dah dapat stoly molly dengan bestie2 i kat phone (bergayut)!!!

credit to dearly dilah :: wat trbaek tok final ko tuhh.
jgn asikk pegi karok aje! *nada tegas*
credit to dearly jannah :: best dpt bergosip2 td. hehe
credit to cik napy :: gud luck fer 2morrow exam.. doin ur best kayh.
credit to dearly arinah ::  mentang2 da habes exam, 
asikk jenjln je ko ea... haih! *sgt jeless*


CELCOM skang ni agak best ea
 sbb de promosi RM2 /sehari tuh! 
(cewahhh. promotes Cel la plak an) hihihihi
xsia2 la kan aku jadik pelanggan SETIA celcom!  muahahhaa.
lebiuuuu CELCOM! winkwink
okie, till then. papai..


Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

Saturday, November 27, 2010

ohh indahnye..

::Ya Allah, Aku Mahu Berubah::


ya Allah..
syukur di atas nikmat pancaindera-mu..
dengan penglihatan…
aku dapat melihat segala kekuasaan-mu…
mengagumi segala kebesaran-mu


namun..
dengannya jualah…
aku melakukan kemungkaran pada-mu..
menjerumuskan diriku ke lembah dosa..
melihat pada yang tak sepatutnya...
membuatkan diri ini alpa saat hidayah-mu tiba..

seketika ku tersedar…
mungkin belum terlambat…
untukku pahatkan dalam diri…
bahawa… aku mahu berubah…!!!

ya Allah…
jika dulu aku angkuh di bumi-mu…
alhamdulillah…
hidayah-mu mematahkan keangkuhanku..
membangunkan sifat malu…
yang selama ini tersorok dalam diri..

ku tundukkan pandanganku…
yang selama ini meliar...
ku timbulkan kekeliruan..
pada teman-teman..
ku tempis segala teguran sinis..
ku tekadkan dalam kalbuku...
bahawa… aku mahu berubah…!!!

ya Allah…
jika dulu aku lalai dalam
menunaikan hak-mu...
terleka dengan duniawi…
terkadang ku abaikan ukhrawi…

subhanallah…
sesungguhnya kekuasaan-mu yang paling agung...
kau sedarkanku di saat aku hanyut… masih tak terlambat…
untuk suatu perubahan…

ku akur pada kekuasaan-mu…
lantas…
ku tekad dalam hatiku…
aku mahu berubah…!!!

ya Allah…
ku pohon hidayah-mu…
ku pohon pada-mu supaya 
aku terus istiqomah dalam mencari redha-Mu 
duhai  sahabat-sahabat serta teman-teman…

bantulah daku… bimbinglah daku…
dalam mencari… cinta yang paling agung..
cinta yang esa…
sesungguhnya…


aku mahu berubah…!!!






Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

Friday, November 26, 2010

HUJAN!

Assalamualaikum.
SEMALAM dah berakhirnye posting dekat Klinik Cherang Ruku yg *sgt besttt tu*
kami  bertolak semula ke Hos Pasir Mas menaiki kereta CIK Bilah. tengss Cik Bilah sbb bg ktowang tumpang kete ko. jasamu xkan dilupakan. hohohohoo. 
Sesampainya kami kat pasir mas, kami sgt la kepenatan... adusss. kne angkot barang2 smpai ting. 3!!! uwaaa. uwaaa.. :(

lepas angkot barang2 tuhh smua, kmi pon kemas la bilik. BERHABUK!!! FUHHH.
pelik betol, cane bdk2 senior leh duk kat blik mcm tuh... adoyai :( 
setelah bertungkus lumus dgn tekun nye, then everything is settled! yeay!!!! sukeeenyee :)
bila malam tiba, hape lagi... aku rasa LAPAR la... for sure!!! dh la penat kan, xmkn plak tuhh.
ermm, tgh aku rehat2 tiba2 kwn aku cik hafiza col aku~

cik pizaa: helo,paten. mu duk katner ooo?
aku : aku duk dlm bilik r.
cik pizaa: haa? kt mne?xdngar rrrr.
aku: dngan suara yg lantang, aku DUK LAM BILIK LAAA!!!
 *tupppp. letak fon*!

cik pizaa : paten. jenguk kat tingkap jappp.
hahhahahaha.


bongekk gler. suara aku leh dngar smpai kat dataran kat bawah...
kuat sngt ke suara aku nihh??? ermmm...
betapa excited nyee aku leh jumpe ngn cik pizaa tuh.
die tu rum8 aku..dh 4minggu xjumpe. rindu! huuhu

sorii. skang baru masok topik senanye. heeee. kat luar sne tuhh HUJAN! pewot aku dh maen muzik rock nih. lapar gler.. then, aku pon g la mkn same2 nan asma. setelah meredah hujan, akhirnye aku smpai kar sebuah kedai mkn yg agak jaoh dr kuaters kami. huhh! agak penat berjalan kaki. aku pon oder la makan. **bihun tomyam 1. xnk mkn nasik, sbb nk diet! haahaa
bila smpai jer bihun tomyam tuh,,, kau dgn semangat nyee nk mkn.. bila dh rasa tomyam tu..
aiyakkkk.... PEDASSSSSSS nk mamp!!!!  haih. makcik ni nk bunuh aku ker haperr...geram btol aku mse tuhh hnye Tuhan jer yg taw.. sabar cik paten sabar je... huhu. pewot aku yg dh saket sbb lapar td br+++ la saket mkn mknn yg pedass.. pe la nasib aku.. tkpee la, sabar jer... sbb xpuas ati, aku pon tapau la mkn roti canai plak...wakakkakakaka. diet la sgt kan, hamekk ko!!!!

moral of da story :: lau da lapar sgt, jgn pk nk diet2 ag.. nnti kene mcm haku nihh.. ekekeeke :) dats ol fer today. esok aku update lagi kayh. xoxo ♥♥♥ bye.



Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

Wednesday, November 24, 2010

rajin.

TONIGHT, i rasa TERsangatlah rajin untuk menulis. hehe. nk nulis tentang hape ek???
hmmm, owkeh. here i wanna introduce u my bestie! her name is Nurul Jannah 

 here she is~
lawa kan? hehe

haa! ade lagi sorang. ni plak nme die fara akiera. cewahh. Akiera ala2 nama jepun gitu! hehe

wohoo. manyak nye duet die..
*part time bisnesswoman
*sgt baik
*but already TAKEN~ sorry :(

p/s : aku TERsangatlah chenta kalian smua. hehe
mmber2 yg laen pon aku sayang jgk.. not forgotton, dearly pizaa. much ♥♥♥ fer ol my sygs. thanx for being my gorgeousfriends dearly.





Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

adakah kamoo B.A.H.A.G.I.A....????

apa itu bahagia?


Secara mudah kebahagiaan itu ialah memiliki hati yang tenang dalam menghadapi apa jua ujian dalam kehidupan. Inilah erti bahagia yang sebenar selaras petunjuk Allah di dalam Al Quran. Firman Allah:

Ketahuilah dengan mengingati Allah, hati akan menjadi tenang.” Al Ra’du 28.

Rasulullah S.A.W. juga telah bersabda:

Bahawasanya di dalam tubuh badan manusia ada seketul daging. Apabila ia baik, baik pulalah seluruh badan, tetapi apabila ia rosak maka rosak pulalah seluruh badan. Ingatlah ia adalah hati.  (riwayat Bukhari Muslim)

Rasulullah S.A.W bersabda lagi:

” Bukanlah kekayaan itu dengan banyaknya harta benda tetapi kekayaan itu sebenarnya ialah kaya hati “
Kaya hati bermaksud hati yang tenang, lapang dan merasa cukup dengan apa yang dimiliki – bersyukur dengan apa yang ada, sabar dengan apa yang tiada.

Oleh itu, hati perlu dibersihkan serta dipulihara dan dipelihara “kesihatannya” agar lahir sifat-sifat mazmumah seperti amanah, sabar, syukur, qanaah, reda, pemaaf dan sebagainya. Kemuncak kebahagiaan ialah apabila hati seseorang mampu mendorong pemiliknya melakukan kebaikan dan menghindari kejahatan dan larangan yang ditentukan oleh Islam dengan mudah dan secara “auto pilot”.
KAEDAH MENCARI BAHAGIA MENURUT AL QURAN DAN AS SUNAH:

1. Beriman dan beramal salih.

“Siapa yang beramal salih baik laki-laki ataupun perempuan dalam keadaan ia beriman, maka Kami akan memberikan kepadanya kehidupan yang baik dan Kami akan membalas mereka dengan pahala yang lebih baik daripada apa yang mereka amalkan.” (An-Nahl: 97)

Ibnu ‘Abbas RA meriwayatkan bahawa sekelompok ulama mentafsirkan bahawa kehidupan yang baik (dalam ayat ini) ialah rezeki yang halal dan baik (halalan tayyiban). Sayidina Ali pula mentafsirkannya dengan sifat qana’ah (merasa cukup). Ali bin Abi Thalhah dari Ibnu ‘Abbas, meriwayatkan bahawa kehidupan yang baik itu adalah kebahagiaan.


2. Banyak mengingati Allah .

Dengan berzikir kita akan mendapat kelapangan dan ketenangan sekali gus bebas daripada rasa gelisah dan gundah gulana. Firman Allah:
“Ketahuilah dengan mengingat (berzikir) kepada Allah akan tenang hati itu.” (Ar-Ra’d: 28)


3. Bersandar kepada Allah.

Dengan cara ini seorang hamba akan memiliki kekuatan jiwa dan tidak mudah putus asa dan kecewa. Allah berfirman:

“Siapa yang bertawakal kepada Allah maka Allah akan mencukupinya.” (Ath-Thalaq: 3)


4. Sentiasa mencari peluang berbuat baik.

Berbuat baik kepada makhluk dalam bentuk ucapan mahupun perbuatan dengan ikhlas dan mengharapkan pahala daripada Allah akan memberi ketenangan hati.

Firman-Nya:

Tidak ada kebaikan dalam kebanyakan bisikan-bisikan mereka kecuali bisikan-bisikan dari orang yang menyuruh ( manusia) untuk bersedekah atau berbuat kebaikan dan ketaatan atau memperbaiki hubungan di antara manusia. Barang siapa melakukan hal itu karena mengharapkan keredaan Allah, nescaya kelak Kami akan berikan padanya pahala yang besar.” (An-Nisa: 114)


5. Tidak panjang angan-angan tentang masa depan dan tidak meratapi masa silam.

Fikir tetapi jangan khuatir. Jangan banyak berangan-angan terhadap masa depan yang belum pasti. Ini akan menimbulkan rasa gelisah oleh kesukaran yang belum tentu datang. Juga tidak terus meratapi kegagalan dan kepahitan masa lalu karena apa yang telah berlalu tidak mungkin dapat dikembalikan semula. Rasulullah SAW bersabda: “Bersemangatlah untuk memperoleh apa yang bermanfaat bagi mu dan minta tolonglah kepada Allah dan janganlah lemah. Bila menimpa mu sesuatu (dari perkara yang tidak disukai) janganlah engkau berkata: “Seandainya aku melakukan ini nescaya akan begini dan begitu,” akan tetapi katakanlah: “Allah telah menetapkan dan apa yang Dia inginkan Dia akan lakukan,” karena sesungguhnya kalimat ‘seandainya’ itu membuka amalan syaitan.” (HR. Muslim)


6. Melihat “kelebihan” bukan kekurangan diri.

Lihatlah orang yang di bawah dari segi kehidupan dunia, misalnya dalam kurniaan rezeki karena dengan begitu kita tidak akan meremehkan nikmat Allah yang diberikan Allah kepada kita. Rasulullah SAW bersabda:

“Lihatlah orang yang di bawah kamu dan jangan melihat orang yang di atas kamu karena dengan (melihat ke bawah) lebih pantas untuk kamu tidak meremehkan nikmat Allah yang dilimpahkan-Nya kepada kamu.” (HR. Al-Bukhari dan Muslim)



7. Jangan mengharapkan ucapan terima kasih manusia.

Ketika melakukan sesuatu kebaikan, jangan mengharapkan ucapan terima kasih ataupun balasan manusia. Berharaplah hanya kepada Allah. Kata bijak pandai, jangan mengharapkan ucapan terima kasih kerana umumnya manusia tidak pandai berterima kasih. Malah ada di antara hukama berkata, “sekiranya kita mengharapkan ucapan terima kasih daripada manusia nescaya kita akan menjadi orang yang sakit jiwa!”. 
Firman Allah:

“Kami memberi makan kepada kalian hanyalah karena mengharap wajah Allah, kami tidak menginginkan dari kalian balasan dan tidak pula ucapan terima kasih.” (Al Insan: 9)


ZIKRULLAH YANG MEMBAWA BAHAGIA

Ketenangan itu dicapai melalui zikrullah. Zikrullah akan memberi ketenangan buat hati. Ketenangan hati itulah kebahagiaan sebenar. Tetapi kenapa ada orang yang berzikir tetapi hati tidak ataupun belum tenang??
Hati adalah sumber dari segala-galanya dalam hidup kita, agar kehidupan kita baik dan benar, maka kita perlu menjaga kebersihan hati kita. Jangan sampai hati kita kotori dengan hal-hal yang dapat merosak kehidupan kita apalagi sampai merosak kebahagiaan hidup kita di dunia ini dan di akhirat nanti.
Ingatlah, untuk menjaga kebersihan hati, (selain berzikir) kita perlu menjaga penglihatan, pendengaran, fikiran, ucapan kita dari hal-hal yang dilarang oleh Allah SWT. Dengan menjaga hal-hal tersebut kita dapat menjaga kebersihan hati kita. Dengan hati yang bersih kita gapai kebahagiaan dunia dan akhirat.  Jadi berhati-hatilah menjaga hati kerana ia adalah punca ketenangan dan kebahagiaan diri!
Kita harus melatih hati kita supaya sentiasa berniat baik dan inginkan sesuatu yang baik. Sentiasa riang, gembira dan tenang dengan setiap pekerjaan yang dilakukan. Sentiasa melakukan kerja amal, tolong menolong, bergotong royong, sentiasa bercakap benar, sopan dan hidup dengan berkasih sayang antara satu dengan lain.
SO, marilah kita bersihkan hati kita dari segala kotorannya dengan memperbanyak mendekatkan diri kepada Allah SWT dan memperbanyak doa agar Allah SWT mengurniakan kita hati yang bersih dan selalu dekat dengan-Nya. Itulah beberapa hal yang mungkin dapat kita jadikan landasan untuk mencari kebahagiaan hidup di dunia ini dan juga sebagai bekal untuk menghadapi kehidupan akhirat nanti. Kebahagiaan hidup yang hakiki dan ketenangan hanya didapatkan dalam agama Islam yang mulia ini. Sehingga yang dapat hidup bahagia dalam erti yang sebenarnya hanyalah orang-orang yang berpegang teguh dengan agama... :)

Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

Friday, November 12, 2010

huh!!! AKHIRNYA~~ yeay :)

akhirnyee.......  wehuuuu!!! kesukaran+penyeksaan selama 2 minggu telah berakhir. yea3.sukeeeeeeeee :) :) korang2 taw tak taw tak??  mnyeksakan gler aku posting kat pasir mas slame 2 minggu. (mcm 2 tawn je) uwaa. uwaa. bkn praktikal kat ctu yg xbezzz... tp,,,,,, umah sewa kat ctu yg $#&@#*%$!!!! cisss, mcm cilakakkk!!! stiap ari tade air.. pe la nasib..  ktowng p mannndiii merata tempat taw!! *bt2 sadis* ahahaha.

okeh, now im currently at my home...hehehee
bertolak dr pasir mas dr kol 5.30 pm kot, then smpai kat cherang ruku kol 11 mlm. lme gler. hahaha. yelakan, dr pasir mas pakcik bas g hntar bdk2 yg posting kat tumpat dlu.nk angkut2 barang2 ag kan.. tu yg jd lme gler tu..

haa, ni diee staffnurse yg sewel~~
hahha.. ni kat blik treatment.. da habiss keje,,
so snap picchaa la....
hahaha

yg ni?? lagi 3x la sewel
nmpk je sewel kann..
tp time keje,, wat keje btol2 la....
lau terkantoi ngn sister mati aku snap piccha kat ward!
ekekeke :)


tadaaa!! haa, ni plak kengkwn aku yg senget lagi besttt~
hahaha.. pape pon,, kte xskema kan kan??
kte xskema!!!




Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

Friday, November 5, 2010

cerita tentang aku la a.k.a my story

owkehhh... lets me introduce muh self owkey...
hee :) my name is Indah Fatihah. aishh,,indah ke??
hahaha..tade2.. indah tu sesaje je aku letak...
mcm tomeyy je law letak indah kat depan an...hahha
so,,aku letak je la.. owke2!!stop2. xmaw bebel pnjg2 okeh..

*ma n abah kasi nme kat aku nurul fatihah 
kwn2 aku kat skool dlu pnggl aku thah or teha...
tp kwn2 kat kolej skunk ni call me Paten..
aha. pelik??! tade laa..
xtually paten or aten tu pmly aku yg pnggil sjak aku kecil ag kot...
u ol guys, ley panggil aku pape je..paten ke,tihah ke, teha ke...
pape je la..as long as aku taw tu nme aku yg PUNYER...hohohoo

*lagi?? ermm.. okehh..
dlu aku bersokola di Sek Men Sains Sultan Mahmud. (SESMA)
dari form1 smpai la form5~ hee
i've got a very very great experience there :)
+syg skooll tu sgt2
+a bery huge thanx to cegu2 yg da bnyk bg ilmu kat aku
+n tenggs to ma bestie yg sudi brsme2 aku time aku ups n downs~
(dilah, arinah, peng, ctah, ney, sara,)
leviu ol damn much owkey!!

*lagii?? haa, then pas habis blaja kat SESMA tu fortunatelly...
jeng3.. aku leh masok matrix kat kedah (KMK)
tp,aku dpt yg 2nd intake..haha
tula. aku xpndai sgt pon..time owg stdy aku bnyak melompat...
ni la jdnye kan..huhu. sedey je.. sob3
mmg aku nyesal pon xstdy betol2 dlu..
alangkah bhgianye lau ade Doraemon~ leh pusing balek mase tu kan...
leh masok form 5 balek, n stdy betol2..

owke2,, lupekan pasl sesma...
aku hepy gler dpt mtrx tu sb salah sorg bestiee aku, dilah
dpt mtrx yg sme...
ku sngka pns smpi ke ptg, tp upe2 nyee.. ujan di tnga hari~
errkk. btol ke pribahasa aku nih?
hurm..egtkan pat la 1 kos ngn die kan..
upenye xpon.. oo tidak!!
aku pon pe ag..tuka kos la kan.. (bio -> physic)
tuka pnyer tuka... tup3!! aku dpt msok kls sains physic la kan...
tp yg sadisss nye.. aku kne join skali ngn grup 1st intake!
ohhh dem! sgt ta suke~
kwn aku tu kls laen.. skli ngn kwn aku dr sesma gak...
btape sedey nye aku mse tu Tuhan je yg taw..
alamak! cane aku nk survive ni...
huhuhu..dlm kls aku tu, sume org da ade geng2 masing2..
aku??? tade pon! aku sesorg je..
rse sgt tersisih.. n seriusly aku mmg xley idop tnpe kengkwn..
stelah duk kat ctu bpe mnggu tah, xengat sudey..
then, my mum colling.. aku dpt twran msok UMT~
aku pon cm berat gak nk wat kptsan mse tu..
yelakan. sume tu brkaitan ngn future aku..
at last, aku plih tok tinggalkan matrx..
sape ckap aku xsdey??? aku sdey la weyhh!
lps g hntr surat nk benti mrtx,, aku g nngis kat blkang bngunan..
wahahaa... tula. wlwpon xbest,tp ttp syg nk tinggalkan mtrx..
bye2 KMK.. 


tadaa!! ni ha stu2 nye pix mse kat mtrix dlu~
pix yg laen ntah ta taw ke mne...
tgk tu, aku ngh menung hape tah..
aku yg pki kurung biru kat blkang tuh. mcm kurus jer mse tuh..
wakakaka :))


then, aku msok la UMT plak...
hadoiii..penat tol maen pindah2 cmni..
duk la stdy kat ctu, aku dpt kos dip in fishering~
xglemer pon kos tu.. ahaaha
tu aku sdkit wisau tntg future aku...
leh keje ke aku t?? hmm. berserah je la an..
hbs 1 sem duk kat ctu, tup3~~~
aku dpt ag stu tawaran SPA 8~
xsngka aku g interview spa 8 hr tu da bjaye...
ahaha..xtually mama aku yg pkse sowh aku pegi SPA ni.
aku pon dgn berat aty pegi la...
aku dpt yg program outsearching kat KOLEJ ISLAM SAINS TEKNOLOGI (KIST)

nmpak tu?? nmpak tak nampak tak? NURSING!
alhamdulillah rezeki aku kan..
aku bersyukur sgt2. at least pas abis blaja t aku terus pat keje..
wehuuuuu... sonokk2~ hehe
aku usaha ckit je mse skola dlu, so, skit je la aku dpt an..
nk nyesal pon da xde guna ag an..
so, move on je la ngn life aku skang~


jap. jap...
asenye da teramat sgt pnjang + lebar dh karangan aku nih...
aku smbong kat next entries plak yer...
*papai*

much love,
indah fatihah






Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

Thursday, November 4, 2010

14 November @ 11:18pm

fuhhh!!! susa gak ea nk berblogging.. aku ingatkan senang jew.. upe2nye, susa gler~
uwaa.. uwaa.uwaaa :(
tula ble kte bce yg owg punyer sdap2 je komen itu ini kan...nahhh!!! ble wat blog sndri hamekk ko!
taw pon nk brblogging tu agak susa...hahaha. pape pon, i'll try my best owkey!
u guys, i hope can enjoy readings tru my entries...
sy budak bawu belajar la...
lau salah tulun ajar2kan owke? owke??
heee :)


till then, bye :)


Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)