Followers

Sunday, November 28, 2010

grrrr.. geramnye!



BENGANG!!! Grrrrrrrr L


Arghhhhh!!!! hari ni aku bengang gler kot. Sebabnye?? Tadi an aku n sowg kwn aku nih pegi la OPD (out patient department) dengan tujuan nk jumpe ngn Med. Asisstant (MA). Ktowg daftar nama about 2.40 pm.Then 20minit pastuh giliran aku pon smpai la. pastuh aku pon masok la lam bilik MA tu kan. Pas cte mslah aku, die pon ckp, okeh... adik g jumpe doc ea. Bilik no 4. Alamak!! Kene tunggu giliran ag la nihh.. Tunggu punya tunggu punya tunggu, nme aku dipanggil gak akhirnye. huh!! mse tuh dh kol 4 dah. Then, dengan hati yg bedeba2 aku ponn masok lam bilik doc tuhh. Mentang2 aku ni STUDENT NURSE dia layan aku acuh tak acuh jerrrr!!!!!

Mcm bangang je!! haa, kan mlot aku dh jadik jahat. haih! tak ley tahan tak ley tahan! taw la mse tuhh aku ngh pakai uniform! Xleh ke consider aku as a patient?? aku pon tunggu turn mcm org laen gak!!!! bagi jer la layanan yg sme. xsampai 2 minit kot aku duk lam bilik doc tuh. Then die sowhh aku kuar.. Die cakap jap ag die panggil balik. okey fine, aku menunggu ag dengan sabarnyeeee. then about 5pm pembantu die pon kuar dtg jumpe aku. Die mntak no fon..die cakap nnti kami col adik bila nk wat TCA tok refer skin kat KB. Tu jer pon die nk btaw aku. Grrrrrrrr. Sabooo jelaa. Aku pon balek smula ke wad tempat aku keje ngn jiwa yg sangatttttttt hampa. *ayat skema* agaggagagaga


p/s : kpd bakal2 doc or doc or sesape jela yg terlibat,

tolong la treat student especially student2 nurses sama adil jer ngn patient2 lain. Kami student nurse ni manusia biasa gak. tahu rasa sakit jugak!!! Kami praktikal kat wad pon taw erti penat gak. bukan kami duk goyang kaki jer ponn. Keje2 staffnurse most of all kami yg buatkan.Tapi kami xmerungut pon sebabnya kami ni nak belajar!!!

**Pliz la faham perasaan kami... kami nak hak kami~

ok till then, papai.


Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

3 comments:

imanshah said...

salam

wah macam ni ke??hurm...selalu gado ngan doc ni ke??haha gurau je

indah fatihah said...

hehe..nede.
xpenah gado pon nan doc..
xsmua doc cmtu la..ade jer yg sgt baek...
hhehehehhe

indah fatihah said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment