Followers

Friday, December 31, 2010

waiting for my PERFECT MATCH in 2011. yawww!


assalamualaikum bloggers! since ramai yang buat post hari terakhir 2010 nih, aku pon dengan rasa terujanya nak buat post jugak. hehe. okeh,malam ni aku boleh ucapkan selamat datang hari tua kepada diri aku sendiri. aku dah masuk 21 tahun la esok! dah tua la beb!! haha. dah layak berkahwin ni. ekkeke :) haih. aku nih asyik fikir nak kahwin jer. calon entah kemana. hahaha. berangan jer lebey. kalau dah ade calon memang aku dah kawen besok r weii. tarikh cun gler 1/1/11. pheww! hehe. its okey la xdapat kawen pada tarikh yg sangat comel tuh. yang penting aku berharap pada tahun 2011 ni Allah permudahkan supaya aku dapat bertemu dengan MR.RIGHT aku. hehe. my dear MR.RIGHT where have you been? i missin' you damn much. wuwuhu. 

now i wanna say bye bye to 2010. next sem aku dah masuk tahun 3. yeay! cheer up for me la.hehe. so,that's mean i still have another one year to grad n going to be a nurse! serius aku sangat takut senarnye. takot nak menempuhi alam pekerjaan. takot untuk memikul tanggungjawab yang agak berat tu. INSYAALLAH. semoga Allah permudahkan segalanya..


some wishlist for 2011 :)

1. nak blaja rajin2. n nak dpt dean list. hohoho
2. nak jadi lebih baik. nakkan satu perubahan!
3. nak ambik lesen. haha. ok! aku memang tade lesen ag la. stop!
jangan gelakkan aku.
4. nak jadi lebih matang dan menghargai hidup aku. cecewahh! 
5. nak belajar banyak ag pasal agama.
nak jadi great muslimah! insyaAllah.
6. nak berjimat. xnak jadik shopaholic! hehe
7. nak turunkan berat badan around 45 - 46 kg! haha
boleh ke? ntah la. berat badan asyik naik je.
8. berharap sangat jumpa dengan "PERFECT MATCH" saya. hehe
doakan saya taw!


okeh done. tu je kot.. semoga saya dapat penuhi azam tersebut dengan izin-Nya. insyaAllah. Amenn ramai2. aminnnn!!! 
last but not least HAPPY NEW YEAR to all my friends, all my bestie, n all bloggers!



till then, papai.

salam sayang,
cik tehah.




Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

2 comments:

aisya said...

wahh byknye azam :) gudluck!

indah fatihah said...

hehe..biase je tu.
nway, tengs dear.. gudluck untuk kamu jgk :)

Post a Comment