Followers

Monday, December 27, 2010

untitled!

assalamulaikum bloggers.
hi guys. first of all, i wanna say sori bcoz dh lme meninggalkan blog i yg xbpe lawa nih. wuhuhu. sori. sori. sori. if i says 3x!! so it means really sori. hehe. theres too much things in my head i wanna share with u ol. tataw nak mulakan dari mane. erm, okeh.. actually i baru je balik dari kuantan beberapa hari yg lepas. hee :) motif pegi kuantan?? ermm, sajee jer.. g bercuti rumah pak saudara i.. ingatkan nak jumpe sumone gak bila g sne. tapi, ade masalah laen yg xley nak elak. so, i xdpt pon jumpe org tu. wuhuhu. sangat sdey la.. actually im missing sumone rite now! yeahh.. im sure. i miss him! huhu. but what can i do. i can do nothing.. hahahaha. takpeee. chill babeh.. hehe. just enjoy every precious moment in ur lyfe.. pasal rindu2 tuh kte letak tepi dlu kayh.. heheh :)

during holly2day ni, i sempat pegi East Coast Mall. shopping2 skit sempena year end sale ni kan. g buang duet skit kat ECM tuh. haha. pastuh, for sure la i g nengok wayang jgk. haa, korang dah nengok belum cerita AKU MASIH DARA? hehe. i dah tengok cte tuh.. erm, i rasa lakonan raja farah dlm cte tuh agak berkesan la kot. sampai terkuar jugak air mata pmpoan i nihh. hahaa. malu beb!! harap2 orang xnmpak i mse tu kan. i kasi 6 out of ten la kat cerita tu. sdkit sbnyak kte bleh ambik pengajaran dlm cite tu kan.wuhuhu. lagi, last day kat sane i sempat gak singgah kat Swiss Garden Resort & Spa kat kuantan. i xstay pon kat sne. just pergi dekat akak i yang ade program hape ntah. wuhuhu. lagipon, i memang kene balik ngn die hari tu. hahaha. sbb tu i pegi kat resort tuh. hehe. 

i xmo bebel panjang2.. here is some pics to review :)


here is my siblings! hehe. omey tak omey tak??


my younger sista and mimi..
adik i ag besa dr i kan..
haha. jgn mrh ea dik :)


tuje la pic2 yg i mau nunjuk! muahaha. ade bnyak ag actually. tapi mls nak upload myak2! hehe. owh, sblm balek my hometown kat besut, kami singgah jap kat zoo kemaman.
hehe. saje g lawat kwn2 i kat sne! eh tak tak!! bukan la.. saje g lawat hewan2 kat sne.. hehe. diorang pon suke jgk lau de org lawat diorang kan. bkn mnusia jer suke dilawat.


jum nengok pic ag..

auww cakk! hehe. omey kan hewan ni


aku xpasti la ni ikan ape..
tapi kak aku ckp ni ikan naga!


cumel la plak ikan nih aku nengok! dah la besau!
makan orang plak tuh.. haha
siyess okey. ikan ni mkn orang!


ikan naga lagi!!

aku ngn ikan hape ntah.. tataw nme. haha



ni sang harimau yg pemalas!
hape la, kte dtg mlwat die,
elok2 jer die tdoo kat citu. x greets pon tetamu die nih.
huhu. melampau an harimau ni


meh aku cite skit pasal crosc nih.
mula2 aku nengok die an, aku tnye akak aku..
kak, ni boye plastik ke? hahaha. bengap tak aku??
aku nih dah la si rabun. xpki lens mse tu. wahaha
korang tengok la mulot die tanak katup. eishh.
menakotkan.. agak lama la mlot die terbuka mcm tuh..
aku xduk lme kat ctu, mcm nak ngap org je boye tu an. erkkk!!


ni hewan ape aku tak pasti la..
kura2 kot.. yg pasti omey je kan. hehe
mcm shweet je. ngh berpancaran ni!! haha


abg ipar aku n ank2 die ngh main2 ngn
monyet.. haha. monyet ke??
aku xpasti la. haha


chill saje! hehe

okeh,till then.
nnti i update lagi k. janji! hehe
papai semua. 






Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

2 comments:

Qaseh^muti@ra said...

tehah, padanlaa mcm kenal jek gmbor zoo tu.
hihi..
bru 2mggu lepas g situ =]

indah fatihah said...

owh yeke? hehe
thah 1st time r singgah kat zoo tu..

Post a Comment