Followers

Wednesday, December 29, 2010

YOU'RE BEAUTIFUL!!



ooyeahh.. i am beautiful!! haha
just kiddin' la.. aku tak perasan la nk ckp dri sndri cumey.
heheh. aku tak cakap pasal aku la...
aku ckp pasal Park Shin Hye a.k.a GO Mi Nam ni haa. hehehe
yess! she is beautiful :) lawa gler seyhh. xcye??
meh kte nengok...

olololoo, omey nye Go Mi Nam nihh..
siyesss lawa. rambut die pheww.. ala2 pengkid gitu. haha
mmg die kene act jadik lelaki la wei dlm cte nihh.. best!!

bertuah nye lau aku jadik mcm Go Mi Nam..
sume orang suke kat die wehh.. haiyoo..
gelagat die bapakk sweet dowhh..


haa, ni time die rambut panjang... tapiii,,
aku lagi suke short hair style die. ehehhe
nmpak smart gler.. haha. kang xpasal2 aku g potong rambut gak kang...
wuhuhu. taleh2. kne fikir 10x dlu. haha


haa, ni la shin woo dlm cte ni... watak die bapakk best!
macho gler kot. ade tak laki melayu mcm shin woo nih? hehe
shin woo ni caring n protecting gler kot.. bestnye lau dpt laki mcm gini.
tapi agak sdey la. die nak go mi nam, tapi go mi nam nak kat hero, Hwang Tae Kyung
yg lagi hensem n comell. hehe


here is Hwang Tae Kyung.. he is beautiful rite?. phewww senyuman die..
kiut gler weii. tulun la jgn snyum cmnih kan tak pasal2
aku jatuh chenta ngn die. hehe


cewahh.. even si hero ni agak berlagak n ego skit dlm cte ni...
tapi, phewww!! romantic jgk seyhh. protective gitu..
watak die yang serius n kdg2 klakar memang perfectly nice la bagi aku..


tengokk! wat lagi muke kiut die tu.. haih!!
taleh tahan betol hwang tae kyung nihh..


meh aku habaq skit kat korang sinopsis cte nih. Hwang Tae Kyung ni sdg cari ahli baru dlm band group die iaitu A.N JELL. tapi disebabkan oleh Mi Nam ni suffer an injury pada saat2 terakhir jadi, Mi Nyu iaitu twin sista Mi Nam terpaksa menggantikan tempat abang die tu. even mase tu she is nun in the making, tapi die tak nak kecewakan impian abang die
untuk jadi terkenal dengan harapan ibu diorang yg hilang tu dapat jejaki diorang. hehe
lebey kurang mcm tu la. aku pon tak reti nk story cane..
korang nak tengok cane aksi Go Mi Nam jadi lelaki??? sila tengok sndri owkeh. haha
tapi bagi aku drama ni MUST WATCH!!

p/s : aku suke lagu dalam cte ni :: "without words"


video

bergetar jugak r pasaan aku ble dengar lagu nihh..
huhuhu. mi nam kene nyanyi until perasaan die t'explode!!
fuhh. mmg explode betol la.. lps nynyi terus die g nangiss..
cedey weii.. perasaan aku pon rse nk explode jgak nihh..
phewww, feeling habiss!

till then, papai.
enjoy this song ya :)




Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

3 comments:

epy said...

lame dh ak tgk cite ni..inngt x aku kbo ke mu tu?
bgus2 mu cari gk akhirnye.hehee
try ar wt rmbut pndek..msti sweet gop
aku ske gurl rmbut pndek..cute jer..ihiiihi

misz sheyla said...

uwarghhhh.....cannot see tis.....ase nak puter jam ke 8.30...mlm ni episod pe erk????

huyeeeehhhhhh sambil lompat2

indah fatihah said...

epy : ha,ah la.. mst la aku cari sbb cte ni best. haha. kwn2 aku dah lme kelam kabut tengok cte nih.
aku jer yg lambat ketinggalan. haha
short hair?? wooo, aku msh syg rmbut aku skang ni kot.. hehe

misz sheyla : i tataw la dear skang episod bape kat 8tv. i kopy cte ni ngn mmber2 je..hehe
bleh habiskan 1 hari terus. non stop! superb best..

Post a Comment