Followers

Tuesday, May 1, 2012

part of me

assalamualaikum readers :)

hye, wassup beb? it's been 1 month already since i went to JB, i dont have much time to spend on my blog. ngeh ngeh . no no, actually i hve a lotsss of time but i dont hve mood to write about a little story of mine . hurmm , so far my life is so good . thank you Allah sbb mempermudahkan segalanya since kehidupan baru dah bermula . alhamdulillah, things going so smoothly . hehe :)

today 1st of May, so bermakna almost 1 month dah aku bekerja as a Staff Nurse . alhamdulillah :) currently aku stay kat DAISY WARD  (female mental retard ward) . so far , okay la kot keje kat wad mental retard ni . kesabaran yang sangat sangat tinggi amat diperlukan di sini . sangattt kot!! hurmm . patient aku sumenya 26 orang  and most of them are chinese. and aku harus dan wajib ingatt sume name patient aku tuh . wajibb okay . sebab ada sesetengahnya bila time nak bagi dorang ubat dorangg akan tadah je tangan  wpon kite panggil name orang laen . tu yg aku kene ingat semua nama patient wpon aku susa giler kot nak hafal name orang . huwaaa (: cina pulak tu , name pulak panjang n berbelit n nak dekat sama je sumenye! ohmaii ^^ .

okay, pasal hospital aku lak . emm, memang terbaek la kan . n sangatt permai . HAHA . staff kat sini sumenya peramah n baek baek jer . takde sombong . hehe . hospital aku ni baru je dirasmikan awal bulan 4 aritu, memang baru amat la kan spital ni . hehe . canggih manggih kot , siap kene guna ases kad bagai nak masok mane mane pintu dalam ward tu . hurmm . cuma patientnya jela yang tak canggih . ngeh ngeh .





nama aku yang ke 6 . name aku di eja salah . NURUL FATIHAH BINTI MOHAMMAD.
ni jadual keje aku sampai end of May ni . hehe . agak bestla gak , manyakk cuti . hehe :))
tapi tak tau nape jadi sengett padahal yg ori punye okay je , kah3. sorry . pusingkann kepala korangg tok tengok jadual aku ni ea . :P till then, kbaiii peeps :))




Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

1 comment:

✿Nekmo✿ said...

bagusnya dah bekerja.. :) boleh pegang gaji sendiri.. :) saya ni belum cukup masa untuk bekerja.. huhu

Post a Comment