Followers

Thursday, February 23, 2012

awet muda ^^

assalamualaikum readersku sekalian . ^^


eh aku suke kot tengok orang hupdate belog dalam full english ! teringin nak buat . but i really dont know how to start . sukeee sangat tengok belog sis shea . entry dia takde satu pon speaks malay . semuanye english . pehh , aku respect gilaaa la ngan dia . teringinnn nak buat entry dalam full english tapi aku TAK CONFIDENT !! HAHAHA. nahhh , it's all about confident . aku keje ngan kak aku ni , lau ade mat salleh masuk tanye pape naseb gak aku boleh speaking wpon aku ase broken gila tp as long as mat salleh tu paham ! HAHA .

okok , aku takmo bebel pepanjang . lately aku ade satu habit baru .

nak taw ape??

haa, aku sekarang suke sangat tido awal ! dalam pukul 10 tu aku dah rase ngantok amat da . yeyyy ! satu kemajuan disitu . maju sebab aku ni bukan senang nak tido awal . hahaha . biasenya aku akan tido dalam kul 12 or 1 . time kat kolej dulu wpon aku ade kelas pagi , jadual tido aku tetap gak maintain . tido kul 12 lebey . mungkin sbb maken tua kot skang . tubuh ni ase cepat je penat . HAHA .


tapi yang peliknya aku tido awal then dengan sendiri aku akan sedar balek around 2, 3 or 4 am . biase mase ni aku bangon sebab nak PU . pastu , aku akan minom air . haa , lately cepat gak haus . lepas tido kompem akan bangon balek sebab tekak ase kering . pastu g bagi meow aku makan wiskess . pastuuu baru sambong tido balek ! kah3 . buang tebiat kan ? kuching aku tu memang kuat sangat makan . sangat okay !! memang debab la . asik nak makan je keje dia . ape ape pon aku ase lebih freshhhh bile bangon pagi sebab tido awal . and ni jugak salah satu dari AWET MUDA okeng ! so guys nak muda , tido la awal cam aku . hehehe . till then , kbaiii peeps ^^ .
Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

2 comments:

a friend said...

yep be confident fatihah :D by the way cute blog you have here :D

FATIHAH said...

yeahhh. hopefully i can be confident. btw , thank you friend. next time, dun forget to put ur name okay .

Post a Comment