Followers

Friday, May 27, 2011

entry sampah lagi...

assalamualaikum bloggers!

hi u ols, dah lme kot aku tak update belog nih since habis exam hari tuh. exam pon aku xkasi tau bile kan. ok, aku exam 2,3 and 5hb5 arituh. sekejap je pon aku exam. 3 paper je. well, bile sedang bercuti kat umah im kinda bit of lazy to do this kind of stuff. ok, ayat omputeh yg broken. itulah aku. haha. aku xreti sangat pon nak cakap omputeh segala nih. takpe la, cakap bm la ag senang. wpon bm aku pon agak tunggang terbalik. kesah ape aku?? haha. 

okey2, baiklah skang ni aku memang sedang bercuti selama 2 minggu. yer, 2 minggu je aku cuti. pe kejadahnye kan. owg len cuti berbulan bulan bulan, aku cuti 2 minggu je? ish3, sian betol la kat kau teha. sob sob sob. saba jela aku. tp, alhamdulillah, at least de gak cuti an. wpon 2 minggu je, aku tetap ase seronakkk tahap gaban ble dapat cuti. hehe. n aku memang hargai sangat cuti aku ni. sebagai bukti, aku memang menghabiskan sisa2 cuti aku selama 2 minggu ni 100% kat umah je!! xpegi mane2 pon. xde jalan2. xde having fun segala. haha. best pe ley duk umah. main2 n gado2 ngn meow aku. tak bosan?? memang bosan!! haha. tp a little bit jela. lau bosan, aku makan. bosan lagi, aku tido!! ok, habis cter =)

eh2, tapi aku gak ase nak pegi jenjln kat KAY TEE a.k.a kuala terengganu atau singkatannye ganungg la, sebab aku nak jumpe geng2 lame aku mse kat skool dlu. td pon CIK CTAH syang dah col aku n cakap rindu gilakk nk jumpe aku. ngee. kau dah wat aku touching la syg. hurm, ntah la. aku tak pasti ag la nak naik ganu or tak. lau ase duit dlm poket aku tu lebey, boley la aku g jumpe geng2 aku tuh. urm, aku pon dah lame giler kot x jumpe dowang sume. sumpah, sangat rindu nak hang out ngn korang sume. dilah, ctah, ney, peng, arinah, miss u ol damn much huney!! korang rindu aku tak? tak rindu? ok, xmo kawan! lol, im juz kiddin' la =)


now it's already 3 am tp aku still xley nak lelapkan mate ag. padahal setiap malam mmg aku tido lewat cmni. haha. bajet sblm2 ni tido awal la kan. padahal tak pon. mmg da hobi tido lambat. ag2 malam ni ase gatal tangan nak tulis2 n conteng2 blog aku nih, maka terjadilah entry sampah seperti sekarang ni ye kawan2. haha. ok, now bleh gumpalkan entry ni n buang laju2 dalam tong sampah! aku nak tido da, cmat malam semua. till then, bubbye =)



comey kan bunny ni. hehe =)
mood :: aku ase bahagia skang ni. xde ag pk pasal si cindai tuh. n this quote credit to him --> remember all those time i swore i need u?? well, consider them lies. bcoz babe here i am without you and i survived. that's it. I SURVIVED!! 





Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

3 comments:

Anonymous said...

mishu tit :)

beloghakimy said...

2 minggu je cuti... pe barang.. ahahaahah...

indah fatihah said...

amboi cik hakimy. bukan men ag eh gelak kan orang. well, i ta kesah la. cuti pon xg mne gak. duk umah je..

Post a Comment