Followers

Saturday, May 21, 2011

HP dah xpenting ag...

assalamualaikum readers =)


holla!! korang sume wat pe skunk?? aku? aku bosan sangat2 skang nih. bkk fb, but it seems nothin interesting there. then, bkk la blog nih. thank God aku de blog n bleh conteng2 kat cni ble ase sangat bosan. siyes, bosan sangat. wuwu. ade sape2 nak temankan aku tak?? lols. aku nih desperate ke ape. hihi. tula, dah la bosan.HP aku pon macam dah xde function je skang ni. bkn xde function sbb rosak ke ape, tapi... tapi sbb xde orang text-ing aku. haha. kesian kau teha.



kadang2 an aku ase macam aku dah tak perlu kot kai HP nihh. bagi aku xpenting sangat kot. HP tak penting time "hidup single" hahhaha. yela, skunk dah single. HP pon xsalu bunyi ag da. sobs. time aku kuar ngan mami aku pon aku xbwak HP. g kelas pon aku xske gak bwak HP. dah la aku ni g kelas kai uniform. lau uniform tu dah ketat tmbah lak HP letak dlm poket ag la ketat. tu pasal aku tak suke bwak HP g kelas. haha. annoying je kan.



haa, tapi HP jadi sangat penting ble aku xg kelas. i mean kawan2 aku g kelas tapi aku tak g kelas. ngehehe. korang nak cakap aku noty?? well, memang!! aku memang cmni. sempoi gler kot. tapi xde la setiap ari aku ponteng. tu melampau la kan. lau aku x g kelas aku akan text kat kawan aku tuh..

syg, lec masuk x arini??
tolong cover nme aku eh...
eh syg, lec kira x stdent arini??
pasni xde klas ag kan?
nnti ble balik kelas tlong belikan nasi tok aku gak!!!


lols. tula ayat2 yg biasa aku gune ble text-ing kwn aku. sebab tu time ponteng HP tu jadi penting gler. hahaha. pastuh, ble aku text dorang ade je dorang kenakan aku. cakap lec nak jumpe aku la. arini ade test la. ade presentation la. arini de buat group baru la. macam2 la. saje je nak bagi aku cuak!! huh. jahat kan?? cian kat aku. mule la ase gelisah mcm kucing hilang anak ble aku kat bilik sorang2. nak sambung tido pon ase tak tenang. dem!! huhu. lau ponteng ramai2 aku xkesah. tu yang best!! hehe. 


ni la bff aku. yang aku salu mntak tolong ble aku ponteng. hehe
sayang mereka ketat2!! mmuah2 =)



si kecik ngan fara.
comel kan budak 2 orang nih
geram aku nengok, grrrrr
opps, geram sbb mereka comel owkeh. jgn pk bukan2! 



snap pic lepas kelas. mse ni aku rajin x de ponteng!! ehehe



haa, ni pulak time aku keje @ praktikal.
aku xpenah ponteng tau time keje. 
mse ni ngah keje kat CCU.
cbe teka pe yang kami menungkan tuh???



 tadaa!! tu die. kami tengah tunggu urine out. 
actually bukan urine. tapi kita panggil fluid. mse tu patient on peritoneal dialysis (PD)
procedure PD dibuat tok patient yg ade kidney disease. 



oleh sebab fluid tu xkuar, kami pon memanggil si pakar. hahaha
tengok, die tengah tekan n push2 kat abdomen patient tu.
fuhh, gaya menggoda gler kot. 



haa, ni la ward CCU yang kami keje time tuh.
xde orang pon kan. ward tu macam kami yang punya je. haha
best2!! aku suka sangat2 keje kat cni. 
nampak seram tak?? xseram kot. suram je kan.. hehe



that's all la i wanna share.
skang da ilang skit ase bosan aku nih. yeay!!
till then, gudnite evrybody. sleep tight taw. =))







Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

5 comments:

Nica said...

haha
comel je :)
tp sy x bole xde hp rasa mcm xpkai spender klu xde hp.
haha, smpai mcm tuh skali kan,teruk betul. :P

sweet je dgn kwn2, terus rindu kat kwn yg jauh nun disana :(

indah fatihah said...

hehe, dulu teha pon mcm nica gak. bleh dikatakan hp nak 24 jam ade kt tangan. tp tu time dlu2 la. skang xde ag da. hehe. ok je kot skang ni, ase best gak kdg2. mcm xkesah lau trtinggal hp ke ape.

kwn2 teha mmg sume comel2 n noty2!! hahaaha
tula yg best nye. stu kepale je sume =)

qemamici said...

weiii,bkpe mu wat msuk pic ni..huduh giler doe..:)

echaRierie said...

keke..hidup single ya..
cpt2 cari bha supaya fon ringing slalu..hehe..
sm ja ngn echa single bha..haha..

btw, waa..posing sakan ea dlm pic..i like..keke..

indah fatihah said...

iya sis echa. teha single jer skang ni. sobs.
xde org orang nak la... keke.
btol eyh sis ni single? mcm xcye je orang comel mcm sis ni xbrpunyer ag.. lols.

hehe. posing sakan ble xde keje. mcm tula jd nye. =)

Post a Comment