Followers

Sunday, July 31, 2011

im glad to know her

assalamualaikum cemua!

mood aku skunk ni : touching sangat!! huhu. tadi aku bukak blog si die ni taw. siyesss touching sangat baca entry die pasal aku. terima kaseh taw effa. actually aku ade gak terpk nak wat entry pasal effa. tapi, tup2, die dlu yang dah wat pasal aku. hehe. die ag cepat bertindak lah.

okeh, meh aku kenalkan sape EFFA ni. sepertimana die cakap yang aku ni ISTIMEWA. so, same goes to me la. die pon TERSANGAT ISTEMEWA. yess, sangat!! actually die tu kawan baru aku kot. tapi, skang dah tak baru ag da. dah jadi kawan baek kot. mcm mane aku kenal die korang bleh bce kat blog die taw. klik sini tok pegi ke blog die. 

meh nak bukak cte lame ckit. dlu kan sblom kenal die, siyesly aku memang down sangat lepas clash dengan ex aku. tapi, lepas aku kenal die, aku jadi semakin okay dah. skunk ni, aku dah fully recovered. takde sedey2 ag. yepp, kami berkongsi BF yang sme! yawww! HAHA. lelaki oh lelaki. susahnye tok dipercayai. wpon kami berkongsi BF yang sme, aku takde pon nak saket ati kat die. takde pon ase nak marah kat die. siyessly! tapi, aku ase maken nak kenal sangat ngan die. banyak yang kami share sme2. bukan pasal ex kami je. tapi pasal semua benda lah. ase best pulak sebab aku de mmber cyber yang boleh temani aku tok share everything.

ha, aku pon dah jumpe die. tp, dalam SKYPE je! ngeh3. siyesly die tu kiut sangat! SANGAT! ble skype ngan die kan, die tu asyik tersenyum je. comey sangat die senyum. aku suke tengok!! ha, aku suke doesn't mean aku ni lesbo type okeh. memang rugi la ex aku lepaskan die. pelik betol, pe ag yang die cari aku pon tataw la. padahal EFFA tu bagi aku da cukup comey da. baek pulak tu. aku teringin sangat nak jumpe die betol2. insyaAllah lau de umur, de jodoh taon depan aku nak pegi jumpe die. HEHE. semoga persahabatan kami kekal dan sentiasa diredhaiNYA. aku bersyukur sangat dapat kenal ngan die. mengenali dirinya membawa seribu satu hikmah dalam idop aku. syukur alhamdulillah Ya Allah. 

she is effa! comey kan?  
credit to her : sori teha ambik pic ni kat blog effa. 
jgn marah ea. btw, baru perasan beg kte same la.
kaler merah!! betol2 sme. HEHE

to effa : mekaseh sudi jadi kawan tehah taw. lebiu dear =) 






Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

3 comments:

ciK BerHAti wArnE-W@RnY said...
This comment has been removed by the author.
indah fatihah said...

hehe. xsabo nk jumpe efa..

ciK BerHAti wArnE-W@RnY said...

xsaba gak nak jmp thah..

Post a Comment