Followers

Monday, September 29, 2014

keje malam

assalamualaikum bloggers

wah, berzaman dah aku tak bukak blog ni. naseb baek belom expayed lagi. hehe
sebenarnya aku tengah keje malam ni wei. malam ni malam last!
serius ni pestime aku rasa baru betol2 keje malam. huwaaaaaaaa.
sebab........... satu saat pun mata aku ni tak terlelap. pening jugak la pale aku ni. wuhuuu :(
sabarlah duhai hati. ciket je lagi ni. dah nak kul 7 pun. huhu. ngatoknyaa yakmat rasa!


aku dah kekok la nak menulis kat belog. sebab lama sangat tak menulis.
sebenarya nak share sesuatu. sesuatu yang paling aku tunggu-tunggu untuk share
slame ni. hehe. now, ble dah ade plan "pasal tu". baru ko tahu susah wei.
macam-macam mende nak kene buat. takpeee, nanti ble tarikh yang sesuai
dah di dipilih aku update kat sini okay. tu pun kalo aku rajin menaip la. hehehe.


aku tak tahu ape nak cakap sekarang. ape yg aku bole cakap.. aku rasa tersangat bersyukur.
yess, syukurrrr sangat-sangat. macam xcaya pun ade gak kadang. hehe..
semoga segala perancangan dan urusan kami dipermudahkan. insyaAllah. sekian dulu, aku dah nak kene mandikan pesakit ni. bubbye korang.
Thank you for reading this entry :)) iloveyousomuch ♥ =)

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment